luni, 28 septembrie 2009

Alexandru Benga
Data naşterii: 15.06.1989
Locul naşterii: Braşov
Echipe:
- FC Braşov ('05-'06)
- FC Braşov ('06-'07)
- Precizia Săcele ('07-'08)
- Forex Braşov ('08-'09)
- FC Braşov ('08-'09)
- FC Petrolul ('09-'10)

Tânărul jucător este pariul lui Vivi în acest sezon. L-a adus împrumut pentru un an de la FC Braşov. Benga speră să prindă un loc de titular în echipa galben-albaştrilor. Mulţi nu-l cunosc pe Alexandru Benga, dar prin februarie era considerat o mare speranţă a Ligii I, şi nu de oricine, ci de actualul antrenor al naţionalei, Răzvan Lucescu. Este unul dintre puţinii sportivi cu două facultăţi. Urmează atât Facultatea de Drept cât şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Fostul junior al Braşovului a cochetat şi cu naţionala de tineret. A fost chiar căpitanul U19 al României. Deşi fusese cooptat în prima echipa a Braşovului, după plecarea lui Răzvan Lucescu la naţională, "interimarul" Nicolo Napoli a renunţat la serviciile lui, alegând să-l împrumute la alt club.

Acum a ajuns la Petrolul, unde speră să se impună şi să prindă un loc de titular în echipa lupilor, ca fundaş sau ca mijlocaş, unde o să prindă loc. Să-i urăm succes şi să sperăm ca va rămâne şi din sezonul viitor la Ploieşti şi să începem reconstrucţia Petrolului cu el în primul 11.

Niciun comentariu: