miercuri, 30 septembrie 2009

Vrem victorie la Bacău !
Odată un meci de tradiţie în Liga I, acum doar în cea secundă.

Petrolul pleacă la Bacău doar cu gândul la victorie. Chiar dacă jocul nu prea a mers în ultimele partide, petroliştii sunt siguri că vor reuşi să câştige la Bacău. Antrenorul moldovenilor, Gheorghe Poenaru are o mulţime de încertitudini înaintea meciului cu Petrolul, astfel Vajou, Tismănaru, Petrea şi Ad. Câmpeanu nu vor juca sigur, fiind accidentaţi, Doboş şi I. Radu nu s-au antrenat ieri şi nu se ştie dacă vor reveni, iar Mihălăchioaie şi Bursuc au fost convocaţi la naţionala de juniori.

De cealaltă parte, nici "coach" Vivi Răchită nu are nici el prea multe variante. Bozga şi Laurenţiu Dumitru sunt în urmă cu pregătirea, Budescu are aceeaşi veşnică jenă, iar Ţurcan, Avram şi Ad. Crăciun sunt în continuare accidentaţi. Cum lotul este "subţire", prea multe variante nu prea sunt, găzarii suferă în continuare în atac. Tânărul atacant I. Tudorache, venit de la "satelitul" Petrolul II, ar putea fi o surpriză, dar şi noua stea S. Streiu, puştiul care a câştigat Milan Junior Camp reprezentând România.

Declarație Vivi Răchită înaintea meciului de la Bacău
”Am văzut trei dintre meciurile Bacăului din acest sezon și știm că este o echipă bună, care și-a anunțat, de la începutul campionatului, intenția de a promova. Mergem la Bacău să jucăm cât mai bine, să arătăm fața frumoasă a echipei și sperăm să ne întoarcem cu puncte din această deplasare”

Echipa probabilă
A.Vlad – G. Crăciun, D. Chiriţă, Şomodean, Cosic – Minciună, Neagoe – C. Stoica , Cr. Vlad (cpt.), Budescu – Elek
Ar mai putea juca titulari P. Stoica, Japălău şi Năstase în funcţie de evoluţia jucătorilor la antrenamente până la ora meciului.

La Bacău, petroliștii vor avea, din nou, parte de sprijinul galeriei. Fanii sunt așteptați sâmbătă dimineața, la 9.45, la stadionul ”Ilie Oană”, de acolo de unde se va pleca spre Bacău cu două autobuze și mai multe mașini personale. Pentru cei care vor urca în autobuze, costul deplasării este de 5 lei. În total, se speră ca la Bacău să ajungă în jur de 120 de susținători ai „galben-albaștrilor".

Partida va începe la ora 15.00 și va fi transmisă în direct de către SporKlub. Întâlnirea va fi arbitrată de către o brigadă formată din: Romulus Pop (Tg. Mureș) – Andrei Constantinescu (București) și Daniel Hârlab (Brașov). Observatori: Nicolae Marodin (București) și Tiberiu Satmari (Tg. Mureș).

Niciun comentariu: