joi, 22 octombrie 2009

Conferinţa de presă - 22 octombrieLa conferinţa de presă care a avut loc astăzi de la ora 10:00, managerul Petrolului, Vivi Răchită, a declarat:

Nemulţumit de locul din clasament.
În primul rând să vorbim despre startul de campionat. Ca număr de puncte eu sunt nemulţumit, aş fi vrut ca echipa să fie mult mai sus în clasament. Este exact ceea ce eu urăsc cel mai mult, o echipă de mijlocul clasamentului cu 0 la adevăr. Le-am explicat şi băieţilor că pentru mine nu există decât cuvântul performanţă. Dar ţinând cont că suntem într-o perioadă de tranziţie, practic am plecat la drum cu un nou lot de jucători, au fost probleme organizatorice, probleme legate de buget, cred că s-a reuşit crearea unui club, care să fie cât mai aproape de inimile fanilor, şi, cred că această echipă este cam ceea ce-şi doreşte suporterul ploieştean. Mai sunt 7 etape, ne-am propus să scoatem cât mai mult din acestea. Am împărţit aceste 7 etape în două părţi, prima cuprinde meciurile cu Râmnicu Sărat, Breaza şi Steaua II, urmând ca finalul de campionat să fie format din celelate 4 meciuri pe care le vom aborda la momentul respectiv.

Despre meciul cu CSM Râmnicu Sărat.

Meciul de sâmbătă, cu ultima clasată, dar va fi un meci dificil. Este o echipă care dă semne de revenire şi este o echipă arţăgoasă, care sta bine în teren. Bineînţeles că avem un singur scop şi acela este de a ne trece în cont cele trei puncte puse în joc.

Despre declaraţiile din presă ale fostului preşedinte de le Astra

Vroiam să mai abordez un subiect. Mi-aş dori mai mult respect din partea oamenilor de şi din fotbal, să vorbească despre echipele lor şi să lase Petrolul în pace, şi aici mă refer concret la fostul preşedinte de la Astra care vorbeşte despre Petrolul. Să vorbească despre Astra şi chiar daca se duce la orice echipă, la Petrolul nu va fi nici un război.

Despre jucătorii accidentaţi sau incerţi

Ad. Crăciun este ieşit din calcule pentru turul de campionat din cauza operaşiei la genunghi.
Gabi Crăciun este la recuperare şi nu va face parte din lotul pentru meciul de sâmbătă.
Ţurcan a revenit în programul echipei.
Cristi Vlad a intrat la antrenamente, dar voi decide împreună cu staff-ul tehnic dacă va face parte din lot sau nu.

Despre viitor

Trebuie să ne întărim în iarnă, ne mai trebuie un atacant, şi un mijlocaş cel puţin, cu siguranţă că vor interveni accidentări şi trebuie să avem şi oameni care să suplinească absenţa titularilor. Sper să avem şi cu ce să-i aducem, să avem şi bani, sper că vom avea cel puţin 50 000 de euro pentru aducerea unor jucători noi.

Despre Avram

Avram a venit ieri la mine în birou, i-am explicat unele lucruri. Am decis să-i mai dau o şansă, va juca vineri la echipa a II-a şi apoi şi duminică la Republicani, iar în fucţie de rapoartele pe care le voi primi de la antrenorii echipelor voi decide dacă va reveni săptămâna viitoare înapoi la prima echipă. Dacă nu, va rămâne încă o săptămână la echipa a II-a.

Despre echipelor româneşti în Europa

Întrebat cu cine ţine în această seară având în vedere că are un tricou cu Fenerbahce, tehnicianul găzarilor a replicat:

Am tricou şi cu Liverpool, şi cu Bastia, şi cu West Ham, dar ţin cum e normal cu echipele româneşti, asa cum m-am bucurat foarte mult de victoria Unirii Urziceni de marţi.

Dan Petrescu - model de manager

La Urziceni tot ce se întâmplă este din cauza lui Dan Petrescu. Aşa arată viitorul fotbalului. Cu manageri ca Dan Petrescu, cu putere de decizie în orice moment.


Pe lângă Vivi Răchită, la această conferinţă de presă au mai luat parte, Andi Crângu, preşedintele Petrolului şi Octav Preda, responsabilul de marketing al clubului.

După plecarea lui Vivi la cabine, Andi şi Octav au ţinut să arate câteva punte importante ce vor urma în "viaţa" Petrolului.

Se va intra cu bilete la meci.

De săptămâna aceasta, intrarea la meciurile Petrolului se va face pe baza de bilet. Un bilet la tribuna I costă 10 lei, la tribuna a II-a, 5 lei şi la peluză 3 lei. Pentru meciul de sâmbătă, biletele se pot cumpăra în ziua meciului, începând cu ora 9.00.

Vom avea magazin oficial.

Petrolul va avea magazin oficial. Clubul Petrolul va dispune de un spaţiu pentru un magazin destinat suporterilor, care va fi deschis, cel mai probabil, pe data de 15 noiembrie.
"Suporterii vor beneficia de o gamă largă de produse, chiar mai multe decât la echipele mari din România care au astfel de magazine. Va fi un raport bun în ceea ce priveşte calitatea şi preţul produselor", a ţinut să puncteze Octav.


Începe demolarea stadionului.

Andi Crângu a anunţat că s-au început demersurile pentru demolarea stadionului "Ilie Oană", pe data de 4 noiembrie având loc licitaţiile. După ce se va demola tot stadionul, mai puţin tribuna I, se va începe construcţia unui noi stadion, de cca 16000 de locuri. Datorită faptului că Petrolul nu avea nici un alt teren înaintea începutului de campionat, noua conducere a luat măsuri, recondiţionând cele două terenuri de la Crângul lui Bot, urmând ca în perioada următoare să fie recondiţionată şi clădirea.

În finalul conferinţei, ne-au fost prezentate şi clasamentele echipelor de juniori ai clubului. Un lucru îmbucurător este că, aproate toate grupele sunt destul de sus în acest început de campionat.

CLASAMENT JUNIORI "A" (n. '91-'92)
Antrenor: Adrian Toader
Etapa7
1 FC PETROLUL PLOIEŞTI 27p +15
2 FC Internaţional Curtea de Argeş 27p +14
3 FC Argeş 20p
4 FC Astra Ploieşti 18p
5 FC Snagov 17p
6 FC Nicolae Dobrin 16p
7 CS Petrolul Moreni 13p
8 CS Chimia Brazi 12p
9 LPS Piteşti 12p
10 CSM Târgovişte 12p
11 CS Victoria Brăneşti 9p
12 CS Dacia Mioveni 5p
13 CS Otopeni 5p
14 FC Tricolorul Breaza 0p

--------------------------------------------------------------------------------------
CLASAMENT JUNIORI "B"
Etapa 2
1 FC Argeş 8p
2 FC Nicolae Dobrin 8p
3 CS Otopeni 5p
4 Chimia Brazi 4p
5 Dacia Mioveni 4p
6 CS Petrol Moreni 4p
7 Astra Ploieşti 4p
8 PETROLUL PLOIEŞTI 4p
9 FC Snagov 4p
10 LPS Piteşti 1p
11 CSM Târgovişte 0p
12 Tricolorul Breaza 0p
13 Internaţional Curtea de Argeş 0p
14 Victoria Brăneşti 0p

--------------------------------------------------------------------------------------

CLASAMENT JUNIORI "C" (n. '95-'96)
Antrenor: Lucian Sotir
Etapa 8

1 Astra Ploieşti 25p
2 Conpet Ploieşti 25p
3 Petrolul '95 II Ploieşti 24p
4 HM Juniori Câmpina 22p
5 Unirea Urlaţi 12p
6 PETROLUL PLOIEŞTI 10p
7 Voinţa Vadul Părului 9p
8 CSM Câmpina 8p
9 CSM II Ploieşti 5p
10 Voinţa Fântânele 4p
11 Podgoria Vadu Săpat 0p

--------------------------------------------------------------------------------------
CLASAMENT JUNIORI "D" (n. '97-'98)
Antrenor: Nicolae Anita
Etapa 5
1 Petrolul '95 II Ploieşti 17p
2 Chimia Brazi 16p
3 PETROLUL PLOIEŞTI 9p
4 Petrolul '95 I Ploieşti 8p
5 Chimia II Brazi 5p
6 HM Junior Câmpina 1p
7 Astra Ploieşti 0p

--------------------------------------------------------------------------------------

Cupa "Gheorghe Hagi", faza judeţeană, nivel de vârstă copii născuţi 1998-1999, a fost organizată de FC Petrolul Ploieşti 14.10.2009
Organizare:
- 2 serii a câte 3 echipe
Prima serie câştigată de grupa antrenorului Anita Nicolae
A doua serie câştigată de Petrolul '95, antrenor Claudiu Toader
- ambele echipe câştigătoare vor merge la turneul zonal unde vor participa alte 4 finaliste.

Turneul zonal va fi organizat tot de FC Petrolul Ploieşti, data fiind stabilită de AJF.

Niciun comentariu: