duminică, 29 noiembrie 2009

Concordia Chiajna 2-3 Petrolul Ploieşti


Petrolul trage la promovare

Deşi are ca obiectiv crearea unei echipe puternice în acest sezon pentru a ataca promovarea sezonul viitor, Petrolul poate spera la promovare încă de pe acum. După victoria chinuită dar meritată de la Chiajna, managerul Vivi Răchită ia în considerare şi o eventuală atacare a podiumului încă din acest sezon.

Meciul a început practic de la 1-0 Veteranul Chiriţă îl ţine pe Diniţă în careu şi centralul Mugurel Vădan arată punctul cu var. Oae execută şi înscrie în stânga lui Vlad. Ploieştenii s-au aruncat în atac şi după 10 minute restabilesc egalitatea după o lovitură liberă executată magistral de Budescu. Petrolul a presat şi bineînţeles au venit şi ocaziile. Căpitanul Cristi Vlad execută o lovitură liberă de la 30 de metri şi mingea este respinsă cu dificultate de Toma în corner. În minutul 27, Budescu execută din nou o lovitură liberă de pe partea stângă, mingea traversează careul spre colţul lung de unde reia Chiriţă cu capul în plasa porţii. Ploieştenii profită în continuare de momentele bune şi în minutul 36 aveau să se desprindă la două goluri. O nouă lovitură liberă de pe partea dreaptă, execută Pompiliu Stoica pe sub zid şi mingea întra în poartă. Până la pauză, gazdele au dat semne de renaştere, Oae prinde un voleu de zile mari de la 20 de metri, mingea loveste transversala şi apoi pe portarul Vlad şi intră în poartă. 2-3 la pauză după un meci electrizant. Repriza secundă a venit cu o nouă abordare din partea elevilor lui Vivi Răchită. Un fotbal care a ucis atacurile gazdelor, bazat pe o apărare exactă şi eficientă. Galben-albaştrii au blocat toate atacurile celor de la Chiajna şi au reuşit să ţină de rezultat până în ultimul minut. În finalul partidei oaspeţii au fost încurajaţi din tribună şi de căpitanul Cristi Vlad care, după ce a fost schimbat în minutul 85 a mers în galerie să-şi impulsioneze colegii alături de superba galerie a lupilor. 3-2 pentru Petrolul rezultat final, trei puncte foarte importante câştigate în deplasare de formaţia ploieşteană.


Concordia Chiajna: Toma – Creţu (’66 Carr), Gardoş, Nae, Lungan - Oae, Duru, S. Pană (’74 Burlacu), Ciubotariu - Diniţă (cpt.), Iliescu (’40 Pătru).
Antrenor: Ion Dumitru
Petrolul Ploieşti: A. Vlad - L. Dumitru, D. Chiriţă, Şomodean (’72 Minciună), Cosic, P. Stoica – Crăciun (’55 Bozga), Cr. Vlad (cpt.) (’85 Benga), Neagoie - Budescu - C. Stoica.
Antrenor: Valeriu Răchită

Arbitru: Mugerel Vădan (Bucureşti); Asistenţi: Gabriel Stroie (Piteşti) şi Irina Mîrţ (Bucureşti)

Niciun comentariu: