joi, 12 noiembrie 2009

Gloria Buzău - Petrolul Ploieşti
Înaintea meciului de la Buzău, managerul Petrolului, Valeriu Răchită a declarat: "Va fi un meci greu, pentru că întâlnim o echipă care joacă foarte bine, într-un 4-4-2 modern. Practic, Gloria are o linie de clasament indentică cu a noastră, dar plăteşte tribut penalizării de opt puncte cu care a început campionatul. Sperăm, însă, să ne revanşăm în faţa propriiilor suporteri după meciul cu Steaua II şi sunt convins că vor fi la meci foarte mulţi ploieşteni, aşa cum s-a întâmplat şi în celelalte deplasări"

La meciul cu Gloria Buzău, petroliştii nu vor putea conta pe atacantul Adrian Crăciun, jucător indisponibil până la sfârşitul turului, şi nici pe Paul Şomodean, fundaşul galben-albaştrilor fiind suspendat după eliminarea din meciul precedent cu Steaua II.

Gloria Buzău - Petrolul Ploieşti se va disputa duminică de la ora 11:00, şi va fi arbitrată de Alexandru Deaconu din Bucureşti, acesta fiind asistat de Eduard Dumitrescu din Piteşti şi Sebastian Gheorghe din Suceava, iar observatori sunt Ion Dumitrică din Craiova şi Marius Cheregi din Bucureşti.

Nu se televizează
Chiar dacă se va desfăşura duminică, meciul de la Buzău nu va fi preluat în direct de niciunul dintre cele două posturi care transmit partidele din eşalonul secund, Sport.Ro şi SportKlub. Întâlnirea a fost programată astfel doar pentru că sâmbătă, tot la Buzău, va avea loc întâlnirea dintre România şi Letonia, contând pentru preliminarii Campionatului European de Tineret. Tocmai de aceea, rămâne de văzut cum se va prezenta suprafaţa de joc, în condiţiile în care arena din "Crâng" va găzdui două partide în mai puţin de 24 de ore.

În această situaţie, cei care doresc să vadă meciul nu o pot face decât la faţa locului. Fanii petrolişti s-au organizat şi, o parte dintre ei, vor face deplasare cu trenul, ce va pleca, din Gara de Sud, la ora 7.53. Totodată, suporterii care vor să facă deplasare cu maşinile personale sunt aşteptaţi la stadionul "Ilie Oană", de unde se va pleca în jurul orei 9.15. Aşa cum au anunţat oficialii buzoieni, preţul biletului pentru intrarea la meci va fi de 5 lei.


Discuţiile cu posibilii investitori străini avansează

Demarate recent, discuţiile cu reprezentanţii concernului germano-elveţian Nuslli vor continua săptămâna viitoare. Oficialii companiei au anunţat că vor sosi, joi, la Ploieşti, ei fiind interesaţi atât de reconstrucţia stadionului "Ilie Oană", cât şi de o viitoare investiţie financiară la Petrolul Ploieşti. "Le-am prezentat proiectul nostru şi au părut foarte interesaţi. Săptămâna viitoare vom avea o nouă rundă de discuţii şi sperăm ca tratativele să avanseze", a spus Alexandru Crângu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării ploieştene.
Pe de altă parte, lucrările la amenajarea magazinului oficial al FC Petrolul Ploieşti sunt în toi, iar acesta va fi deschis cât de curând. Magazinul va fi amplasat în incinta complexului Winmarkt-Omnia, "Galeriile Ploieşti", şi le va oferi suporterilor "galben-albaştrilor" posibilitatea să-şi achiziţioneze produsele oficiale ale formaţiei ploieştene.

sursa: fcpetrolul

Niciun comentariu: