miercuri, 4 noiembrie 2009

Lot aproape completDupă victoria spectaculoasă obţinută la Breaza, petroliştii şi-au reluat, de marţi, antrenamentele în vederea confruntării din etapa viitoare, cu Steaua II. Galben-albaştrii au primit o zi în plus de odihnă din partea lui Vivi Răchită tocmai pentru că meciul cu formaţia bucureşteană se va disputa duminică, de la ora 11.00, iar managerul petroliştilor a dorit să respecte, astfel, ciclul normal de antrenamente săptămânal.
Pentru Răchită au apărut şi câteva veşti bune, în sensul în care are la dispoziţie întreg efectivul, cu excepţia lui Adrian Crăciun, indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp, neexistând alte absenţe în lotul "găzarilor". Astfel, din această săptămână a revenit la antrenamente şi Gabi Crăciun, refăcut după o accidentare ce l-a ţinut în afara gazonului la ultimele meciuri, iar Cristi Vlad, intrat pe parcursul reprizei a doua în meciul de la Breaza, se pregăteşte normal alături de coechipierii săi. Totodată, după ce toată săptămâna trecută a participat la o acţiune a lotului naţional "U 17", juniorul Bogdan Năstase s-a întors, de marţi, sub comanda lui Valeriu Răchită.
Altfel, pentru a menaja suprafaţa de joc de pe "Ilie Oană", în condiţiile atmosferice deloc favorabile, petroliştii se vor pregăti, în aceste zile, pe terenul de la Crângul lui Bot.

Niciun comentariu: