vineri, 20 noiembrie 2009

Nussli vrea să construiască un nou stadion la Ploieşti

Concernul germano-elveţian Nussli a purtat joi o nouă rundă de discuţii cu primarul Andrei Volosevici. Alături de edilul ploieştean au mai luat parte Alexandru Crângu (preşedintele Consiliului de Administraţie al Petrolului) şi managerul Valeriu Răchită.
După această întrevedere Alexandru Crângu a spus: "Le-am aratat arena Ilie Oana si, dupa ce au vazut-o, cei de la Nussli ne-au spus ca, din punctul lor de vedere, nu ar fi cea mai potrivita locatie pentru a construi un stadion asa cum ne-am dori noi. Ne-au recomandat sa gasim un amplasament undeva la marginea orasului, acolo unde sa poata fi ridicat un stadion de minim 15.000 de locuri, cu absolut toate facilitatile necesare pentru a fi cotat la cinci stele". În următoarele zece zile se vor demara formalităţile pentru începerea licitaţiei pentru reconstrucţia arenei “Ilie Oană”. Licitaţia va avea loc anul viitor, iar compania Nuslli şi-a anunţat intenţia de a lua parte la negocieri.

În altă ordine de idei, săptămâna viitoare încep lucrările de reamenajare de la “Crângu lui Bot”. Petrolul făcea de regulă cantonamente în această locaţie în ultimii ani. Managerul Petrolului, Valeriu Răchită a declarat: "Am fost cu constructorii acolo, iar de luni se vor apuca de treaba. Terenul de antrenament este refacut, urmeaza, acum, sa se ocupe de cladire, astfel incat, din ianuarie, odata cu inceperea pregatirilor de dupa vacanta de iarna, sa ne putem reintoarce la Crangul lui Bot".

Petrolul are de astăzi un nou jucător. Este vorba de juniorul Brandon Dimby. În ciuda numelui, noua achiziţie a galben-albaştrilor are cetăţenie română, dar a crescut în Statele Unite până acum. Dimby este născut în anul 1991 şi joaca pe postul de mijlocaş. Acesta era cunoscut de Vivi Răchită de pe vremea când antrena pe CSM Ploieşti, juniorul venind şi atunci în probe.

Niciun comentariu: