joi, 19 noiembrie 2009

O singura alternativă pentru Petrolul – Victoria!
Înaintea meciului cu Dunărea Giurgiu de sâmbătă, Valeriu Răchită, are la dispoziţie aproape tot lotul, excepţie făcând Adrian Crăciun, jucător care este indisponibil până la finele turului. Paul Şomodean revine după ce a fost suspendat o etapa în urma cartonaşului roşu din meciul cu Steaua II. Alături de el, la antrenamentele din această săptămână a revenit si Mihai Ţurcan, jucătorul moldovean nu putut juca în ultimele etape din cauza unor accidentări mai vechi.
“Va fi un meci dificil, pentru că întâlnim una dintre echipele bune ale seriei. Totodată, este şi un joc aparte pentru noi, pentru petrolişti, pentru că nimeni nu uită ce s-a întâmplat acum trei ani, la Giurgiu. Le-am spus şi jucătorilor că trebuie să ne luptăm pentru victorie şi pentru suporterii noştri care au fost acolo şi care au avut mult de suferit atunci, iar mulţi dintre ei fac parte şi acum din galerie, una despre care toată lumea a vorbit la superlativ în acest campionat” a declarat Valeriu Răchită (managerul general al Petrolului).

Petrolul Ploieşti – Dunărea Giurgiu va începe de la ora 11:00 şi va fi arbitrată de Claudiu Baboia din Bucureşti, acesta fiind asistat la cele două margini de Claudiu Loghin din Paşcani şi Paul Dimancea din Constanţa, iar observator la această partidă este Tudor Constantinescu din Bucureşti.

Niciun comentariu: