miercuri, 27 ianuarie 2010

Cristi Vlad aduce prima victorie pentru Petrolul în acest an!Petrolistul Kaproni Boldeşti 0-1 Petrolul Ploieşti
Cr. Vlad – pen

Chiriţă dezmoştenit !

După 1-1 cu Inter Clinceni, Petrolul a câştigat astăzi cu 1-0 în compania „prietenilor” de la Petrolistul Kaproni Boldeşti. Meciul s-a desfăşurat pe terenul plin de denivelări, gheaţă şi zăpadă din Scăieni şi avut două reprize a câte 30 de minute cu o scurtă pauză de încălzire cu un ceai. Petroliştii au câştigat meritat, prin golul lui Cristi Vlad dintr-un penalty scos de ukraineanul Radcenko.
Singurul lucru de evidenţiat Daniel Chiriţă a pierdut banderola de căpitan de rezervă. Locul acestuia a fost luat de Pompiliu Stoica. Să fie oare de la plecarea şi revenirea din cantonamentul de la Predeal? Cred ca da.

Petrolul r1: Samoilă – Chiriţă, Şomodean, I. Neagu, P. Stoica (cpt.)– G. Crăciun, Brânză – Cataramă, L. Mihai, Dimbi - C. Stoica.
Petrolul r2: A. Vlad - M. Tudor, Bozga, Şomodean, P. Stoica (’80 Steriu) - Pop, Cr. Vlad (cpt.) - Plămadă, Opriţa, Budescu - Radchenko.

De la Petrolul au lipsit: Ad. Neagoie care are o contractură şi a fost lăsat la club pentru a urma un program de pregătire separat, Al. Benga care are o uşoară ruptură şi urmează acelaşi program ca şi Neagoie şi sârbul Bozidar Cosic care a fost plecat la Bucureşti pentru a face un RMN pentru a vedea cât de serioasă este accidentarea sa.

Petrolul va îjavascript:void(0)ntâlni mâine reprezentativa liceului „Toma Socolescu” în Sala Sporturilor „Olimpia” de la ora: 13:00, iar sâmbătă va da piept cu ocupanta locului 5 în Liga 1, Rapid Bucureşti pe stadionul „Ilie Oană” .

Niciun comentariu: