joi, 4 februarie 2010

Alt adversar pentru petrolişti!
Cea de-a doua zi a Petrolului în Antalya, de fapt prima zi întreagă petrecută acolo, a adus cu sine şi primele două şedinţe de pregătire, ambele întinse pe durata a aproximativ o oră şi 30 de minute. Primul a avut loc la ora 11.00, iar cel de-al doilea la 17.00. Cu excepţia lui Benga, care s-a antrenat separat deoarece mai are încă trei zile de tras pană va depaşi mai vechea accidentare pe care a suferit-o la piciorul stâng, toţi ceilalţi fotbalişti din lotul condus de Valeriu Rachită s-au întalnit cu balonul, însă de această dată nu printre nameţi, ci pe un covor de iarbă de bună calitate. La finalul antrenamentului s-au găsit şi douăzeci de minute pentru un "amical" pe suprafaţă redusă între cei echipaţi în veste verzi şi cei echipaţi în portocaliu, primii având câştig de cauză prin reuşita cu capul a lui Constantin Stoica.
Verzi: A. Vlad - Chiriţă, Bozga, Şomodean, P. Stoica - Plamadă, Crăciun - Budescu, Cr. Vlad, Cataramă - C. Stoica
Portocali: G. Serban - M. Tudor, I. Neagu, Cosic, Dimbi - Brînză, Neagoie, Steriu - Oprita, M. Pop, L. Mihai - Radchenko.
Chiar dacă mai este ceva de lucru până la cristalizarea unei formule de echipă pentru retur, implicarea participanţilor a fost una bună.
Interesant este însă că adversara de azi a "lupilor" nu va mai fi Turkyemspor, ci Shakhtar Karaganda, o trupa de prim-esalon din Kazakhstan. Partida va debuta la ora 15.30 şi se va disputa la aproximativ 60 de kilometri de cantonamentul găzarilor, mai precis în localitatea Side. Altfel, nici până acum nu şi-a făcut apariţia atacantul originar din Burkina Faso.

Ziaristul de serviciu: Octav Preda din Antalya :)

Niciun comentariu: