joi, 18 februarie 2010

Comunicat FC Petrolul


În atenţia suporterilor noştri

Ştim că stadionul „Ilie Oană” reprezintă un subiect extrem de fierbinte în această perioadă. Ştim că vă doriţi ca echipa noastră să aibă cât mai repede posibil o arenă care să reprezinte cu adevarat istoria şi palmaresul acestui club de tradiţie din fotbalul românesc. Mai ştim şi că lucrurile nu evoluează, poate, atât de repede şi de uşor precum am vrea cu toţii şi că, în ideea relaţiei transparente care a existat întotdeauna, aveţi nevoie de lămuriri.
Tocmai de aceea, luni după-amiază, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti, Alexandru Crângu, managerul general al clubului, Valeriu Răchită, împreună cu domnul primar Andrei Volosevici vor avea o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor, pentru a clarifica problemele legate de stadionul „Ilie Oană”. După această întrevedere, cei doi oficiali ai clubului vor avea o altă întâlnire, cu un grup mult mai numeros de suporteri, într-o locaţie ce va fi aleasă de aceştia din urmă. Asta după ce tot luni, dar de dimineaţă, Valeriu Răchită şi domnul primar Andrei Volosevici se vor deplasa la Bucureşti pentru a discuta cu reprezentanţii de vârf ai Federaţiei Române de Fotbal, inclusiv cu preşedintele Mircea Sandu, cu secretarul general Adalbert Kassai şi cu şeful Direcţiei de Licenţiere, Viorel Duru.
Sperăm, aşadar, să fiţi convinşi că soarta stadionului „Ilie Oană” reprezintă o prioritate pentru noi şi să aveţi incredere că, aşa cum am promis mereu, vom încerca să facem tot posibilul pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia dorită.

FC PETROLUL PLOIEŞTI

Niciun comentariu: