marți, 2 februarie 2010

Petrolul pleacă în AntalyaPetrolul Ploieşti va pleca, mâine dimineaţă, spre Antalya, acolo unde va efectua cel de-al doilea cantonament din această iarnă. „Galben-albaştrii” vor sta la „Fame Residance Hotel” din Lara, iar lotul este alcătuit din 24 de jucători:
Vlad, Şerban (portari) - D. Chiriţă, M. Tudor, Bozga, Şomodean, I. Neagu, P. Stoica, Cosic, Cr. Vlad, G. Crăciun, Neagoie, Benga, Plămadă, Brânză, Steriu, Opriţa, C. Stoica, Budescu, Cataramă, L. Mihai, Dimbi, Pop, Radchenko (jucători de câmp).
În Antalya mai sunt aşteptaţi un portar ucrainean şi un atacant african.

• Petroliştii vor disputa în Turcia cinci meciuri amicale, în patru dintre acestea urmând să întâlnească formaţii de prim eşalon:
5 februarie – Turkyemspor Berlin (Germania, Regionalliga Nord, locul 11).
7 februarie – Tobol Kostanay (Kazakhstan, prima divizie).
9 februarie – Arsenal Kiev (Ucraina, prima divizie, locul 9).
12 februarie – HB Koge (Danemarca, prima divizie, locul 12).
14 februarie – Dacia Chişinău, prima divizie, locul 2).
Totodată, se încearcă găsirea unui adversar la faţa locului pentru un joc ce ar urma să se disputa pe 10 sau 11 februarie.
Declaraţie Vivi Răchită despre turneul din Antalya: „Sper ca meciurile pe care le vom disputa în turneul din Antalya să mă ajute să găseasc cea mai bună formulă de echipă cu care să abordăm returul campionatului. Toţi jucătorii vor porni cu şanse egale, nu vor conta numele de pe tricou, ci importantă va fi forma fiecăruia. Am şase juniori în lot, iar pe Steriu, chiar dacă n-a împlinit încă 16 ani, l-am luat cu noi pentru că m-a convins că îşi doreşte cu orice preţ să facă parte din proiectul nostru de viitor.”

* Declaraţie Vivi Răchită despre situaţia juridică a echipei şi despre reconstrucţia stadionului „Ilie Oană”. „Domnul primar Andrei Volosevici îşi doreşte la fel de mult ca şi noi ca problemele legate de echipă şi de stadion să se rezolve favorabil cât mai repede cu putinţă. Chiar în această dimineaţă am avut o nouă discuţie cu dânsul, în care i-am transmis doleanţele noastre, şi implicit ale suporterilor, ca stadionul să fie construit la standarde cât mai înalte, iar dânsul mi-a promis că va face tot posibilul pentru a suplimenta bugetul alocat acestei lucrări, astfel încât sa avem o arena la nivel de Europa League”.

sursa: FC Petrolul

Niciun comentariu: