vineri, 5 februarie 2010

Petrolul Ploieşti - Internaţional Curtea de Argeş, astăzi de la ora 17:00După ce a "picat" amicalul cu trupa germană din Nord Regionalliga, Turkyiemspor, fiind programat un duel cu cazacii de la Shakhter Karaganda, azi, la 15,30, iată că o nouă schimbare intervine în programul găzarilor. De aceasta dată, una agreată de managerul general al ploieştenilor, Valeriu Rachită! Astfel, în loc de ora 15,30, galben-albaştrii vor juca de la 17,00, în nocturnă, cu ocupanta locului 15 din Liga I din România, International Curtea de Argeş.

Astfel, programul de pregatire al fotbaliştilor petrolişti a suferit modificări, după masa de dimineaţă, Vlad şi compania având parte de puţină relaxare până la antrenamentul uşor programat la ora 11.00. Ulterior, la 13.00 se va servi masa, iar de la 15,30 este programată o şedinţă de analiză într-una dintre salile de vizionare şi conferinţe ale hotelului.

Vivi Răchită a acceptat o nouă modificare de program şi pentru faptul că, pe 7 februarie, "lupii" întâlnesc tot o trupă din Kazakhstan. Astfel, s-a preferat un duel mai tare cu cei de la Curtea de Argeş, în nocturnă. Totodată, s-a evitat şi o deplasare lungă de 120 km dus-întors, partida din această după-amiază urmând să se desfăşoare tot în Lara.

Străinii nu mai vin!
Cei doi fotbalişti străini pe care îi aştepta Vivi Rachită în Antalya, portarul ucrainean şi atacantul african, nu se vor mai alatura lotului petroliştilor. Yousuf Ouattara, jucator care a reprezentat Burkina Fasso la recenta ediţie a Cupei Africii, a avut pretenţii materiale ridicate, solicitând un salariu de 5000 de euro lunar pentru un împrumut până la vară, iar, în ceea ce-l priveşte pe goalkeeperul ucrainean, Vivi Rachită a decis să nu-l mai aştepte pe acesta, preferând să-i dea credit tânărului George Şerban, care îi va face concurenţă titularului Andrei Vlad.
(Octav Preda, Antalya)

Niciun comentariu: