luni, 5 iulie 2010

Petrolul și-a reluat antrenamentele
Astăzi, la stadionul ”Ilie Oană”, jucătorii Petrolului s-au reunit pentru a pregăti asaltul pentru atacarea promovării. Față de sezonul trecut, au dispărut nu mai puțin de 6 jucători, portarul Marius Șuta, și jucătorii de câmp, Daniel Chiriţă, Paul Șomodean, Alexandru Brînză, Gabriel Crăciun şi Ionuţ Neagu. De asemenea, situația contractuală a lui Victoraș Cataramă este încă incertă, dar se speră aducerea acestuia la Petrolul în cel mai scurt timp.

Nume noi

La primul antrenament și-au făcut apariția nu mai puțin de 7 jucători noi, pe care tehnicianul galben-albaștrilor îi are sub vizor de mai multă vreme. Astfel, la reunirea Petrolului și-au făcut apariția:
- Florentin Dumitru – 33 ani – ex Concordia Chiajna
- Marius Ene – 28 ani – ex Farul
- Florin Plecanciuc – 22 ani – ex Rapid CFR
- Mihai Panc – 29 ani – ex FC Baki
- Cristian Suru – 23 ani – ex Fortuna Covaci
- Sorin Ban – 23 ani – ex FC Bihor
- Cristian Muscalu – 21 ani – ex Cernomorst Burgas

Poate cel mai important jucător noi venit la Ploiești, Florentin Dumitru a fost primit ostil de o parte a galeriei, chiar și după ce fostul jucător al Concordiei Chiajna și-a cerut scuze în fața lor.

Față de sezonul trecut s-a modificat puțin și stafful tehnic, Dumitru Jipa luându-i locul lui Viorel Nuță pe postul de antrenor cu portarii. Managerul Vivi Răchită negociază și cu Ciprian Pană, fost preparator fizic la Rapid.

Petroliştii se vor antrena o săptămână la Crângul lui Bot, unde Răchită va organiza mai multe trialuri, după care vor pleca într-un stagiu montan, la Predeal.

Niciun comentariu: