joi, 16 septembrie 2010

UTA - Petrolul, mâine de la 18:00
Petrolul întâlneşte mâine, de la ora 18:00, pe UTA Arad, în derby-ul etapei a patra a ligii secunde. Elevii lui Vivi Răchită au făcut încă de astăzi deplasarea la Arad, acolo unde, de la ora 18:00, vor efectua un ultim antrenament înaintea meciului de mâine, în care se întâlnesc două dintre echipele cu tradiţie ale fotbalului românesc.

Tehnicianul Petrolului, Valeriu Răchită, a anunţat încă de la conferinţa de presă de după meciul cu Unirea Alba Iulia că se gândeşte numai la derby-ul cu UTA din această etapă. Petroliştii au intrat ieri în cantonament, iar astăzi au plecat spre Arad, acolo unde, la ora 18:00 au programat un antrenament pentru a se obişnui cu ora meciului şi cu nocturna de acolo. Dacă Răchită nu are probleme de efectiv, antrenorul celor de la UTA, are mari bătăi de cap în alcătuirea primului unsprezece pentru partida cu Petrolul. Ronald Nagy nu poate conta pe trei dintre jucătorii sai de bază. Chindriş a fost eliminat etapa trecută la Deva şi este suspendat, Miheţ acuză o accidentare şi nu poate fi folosit, iar tânărul Muţ a fost lăsat în afara lotului. În locul acestora, Nagy a apelat la alţi trei jucători, Pocuca, Polgar şi Mihalcea, aceştia intrând în cantonament alături de alb-roşii încă de miercuri seară.

Petrolul vrea victoria cu orice preţ, un nou succes al ploieştenilor urmând să aducă mai mult entuziasm şi un moral ridicat înaintea partidei din Cupa României, cu Rapid.
Partida dintre UTA şi Petrolul se va disputa mâine, de la ora 18:00, şi va fi putea urmărit în direct pe Dolce Sport.

Niciun comentariu: