joi, 16 septembrie 2010

UTA - PETROLUL


"Va fi un derby, între două dintre cele mai titrate echipe din provincie. Vom întâlni o echipă bună, care a marcat cinci goluri la singurul meci disputat, în acest campionat, pe teren propriu, lucru care denotă că are forţă de atac, Voiculeţ şi Ţucudean fiind doi fotbalişti valoroşi. Arădenii au jucători tineri, cu entuziasm, şi sunt convins că ne vor ataca şi vor încerca să înscrie. Sper să iasă un meci frumos, iar, în ceea ce ne priveşte, vom merge să câştigăm cele trei puncte, nu ne gândim la un egal.", a declarat managerul Petrolului, Vivi Răchită.

Partida dintre Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti, contând pentru şaisprezecimile Cupei României, se va disputa marţi, 21 septembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Valentin Stănescu” din Bucureşti. Întâlnirea va fi transmisă, în direct, de către Sport.ro.

"Încă nu ne interesează meciul cu Rapid, abia după jocul de la Arad ne vom gândi la el. Am văzut, însă, că au apărut nişte invenţii prin presă, cum că ar fi un război al meu cu Şumudică. Nimic adevărat, nu se încearcă decât să se creeze o presiune suplimentară în jurul acestei confruntări", a mai afirmat Vivi Răchită.

Niciun comentariu: