luni, 4 octombrie 2010

Stegaru şi Ene au părăsit echipa în această dimineaţăManagerul Vivi Răchită a luat ieri primele măsuri după înfrângerea de la Slatina, acolo unde găzarii au pierdut cu 2-1 în faţa echipei Astfel, tehnicianul galben-albaştrilor a anunţat că se va despărţi de doi jucători, şi anume, Cosmin Stegaru şi Marius Ene.

Stegaru, poate cel mai slab jucător din lot după părerea mea, a avut multe şanse de a demonstra că totuşi ştie fotbal, dar nu a făcut-o, a fost în dese rânduri ridiculizat de adversari, meciurile cu Alba Iulia (deşi Petrolul a câştigat, Unirea a avut 2-3 ocazii printre care şi o bară a lui Buş de langă fundaş), UTA (acolo unde primul gol al gazdelor a fost înscris după faultul la marginea careului, iar al doilea de lângă el), Rapid (ce-ar mai fi de zis, doar că jucătorii giuleşteni au trecut de el de câte ori au vrut), şi acum Alro Slatina (poate ca şi la meciul cu Rapid, acesta era din alt film, jucătorii adverşi trecând ca pe bulevard de el).

Marius Ene, un atacant pe care Vivi şi l-a dorit înaintea startului de campionat, a avut totuşi evoluţii modeste, fără să iasă în evidenţă, fără să ia faţa adversarilor în momentele când ar fi trebuit să o facă, a ieşit mereu din joc, fără a-şi crea ocazii de a înscrie. A puctat totuşi de două ori, odată cu Şimleul Silvaniei, şi odată cu FC Argeş, atunci când şutul lui Cristi Vlad a fost respins greşit de portar şi acesta a împins mingea în plasă.

Una peste alta, două decizii la care mă aşteptam încă de la meciul din Cupă cu Conpet, două decizii care cred că nu sunt făcute la cald, ci după o analiză asupra prestaţiior celor doi.

Niciun comentariu: