miercuri, 10 noiembrie 2010

Marian Pop s-a operat la genunchi

Marian Pop, unul dintre cele mai mari speranţe ale fotbalului românesc, dar poate şi cel mai ghinionist dintre sportivi, s-a operat astăzi la genunchiul drept. Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar acum atacantul asteată nerăbdător revenirea pe gazon.

Ghinion teribil.
Marian Ştefan Pop s-a născut la Satu Mare la 13.07.1991, iar înainte să ajungă la Petrolul, acesta a jucat pentru FCM Târgu Mureş, reuşind să bifeze 16 meciuri şi să marcheze o dată. Ajuns la Ploieşti în iarna anului trecut, Marian şi-a făcut debutul în tricoul galben-albaştrilor încă din prima etapă a returului. Din păcate, după doar 20 de minute de joc, genunchiul lui Marian a cedat, iar verdictul medicilor a fost necruţător: ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stâng. Dar atacantul Petrolului nu a renunţat, s-a operat şi după aproape 8 luni a revenit din nou în iarbă. Doar că, la meciul cu Gaz Metan CFR Craiova, la redebutul său pentru "găzari", Pop s-a accidentat din nou, de această dată la celălalt genunchi. Şi de această dată medicii au venit cu un verdict greu de suportat pentru tânărul atacant: smulgerea ligamentelor la genunchiul drept.


Fotbalistul Petrolului s-a operat astăzi din nou, şi va lipsi, ca şi la cealaltă operaţie, o bună bucată de vreme. Sper din toată inima ca Marian să fie tare şi să revină din nou pe teren, pentru că este un real talent şi un baiat cu bun simţ. Însănătoşire grabnică.

Niciun comentariu: