luni, 13 decembrie 2010

Un nou trofeu pentru juniorii petrolişti!


Recent, la Tîrgu Mureş, a avut loc ediţia a VII-a a Memorialului Mikki Nagy”, întrecere rezervată juniorilor mici. La această competiţie, FC Petrolul a fost reprezentată de două grupe de copii, una fiind alcătuită din puşti născuţi în 2003, cealaltă din cei născuţi în 2004. Cei din urmă s-au aflat la prima participare la un turneu şi la doar cel de-al... doilea joc al lor în cadru organizat, încheind întrecerea pe poziţia a IV-a! În finala mică, ploieştenii au fost pierdut în faţa formaţiei Tîmpa Braşov, cu 5-2, golurile învinşilor fiind reuşite de Ionuţ Badea şi Alexandru Zlat. Din lotul petrolist au făcut parte portarul Ştefan Bogaciu şi jucătorii de câmp Alexandru Zlat, Manuel Quiroz, Ionuţ Badea, Iustin Tudor, Luder Bucur şi Alin Botogan.

Trofeul acordat pentru ocuparea locului secund avea să revină, la "grupa 2003", Petrolului Ploieşti. Pe rînd, galben-albaştrii au depăşit pe: CFR Cluj (2-0 - goluri: Adrian Nicolae şi Mihnea Duică), Apollo Mureş (4-1: Adrian Nicolae, Mihnea Duică, Vlad Diaconescu, Robert Florea), fiind învinşi doar de FC Junior Tîrgu Mureş, în faza grupelor (1-2: Adrian Nicolae). În semifinale, Petrolul a trecut de Ecomax Cluj, scorul fiind 0-0, după timpul regulamentar, şi 4-1, la penalty-uri, graţie reuşitelor lui Adrian Nicolae, Mihnea Duică, Vlad Diaconescu şi Costin Drăghici! În finală, din nou, FC Junior Tîrgu Mureş s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru găzari, ploieştenii fiind învinşi cu 3-0, într-un meci în care nu au putut beneficia de aportul celui mai bun fotbalist al lor, Adrian Nicolae, accidentat chiar în startul meciului! Din lot au făcut parte Costin Drăghici (portar), Adrian Nicolae, Vlad Diaconescu, Mihnea Puică, Robert Florea, Alexandru Zlat şi Ionuţ Badea.

Ambele grupe participante din partea FC Petrolul sunt pregătite de către antrenorul Gabriel Brumaru.

* Marţi -14 decembrie , de la ora 19.30, la sala de conferinţe de la Tribuna I a stadionului "Ilie Oana" va avea loc ultima şedinta a anului 2010 intre conducerea clubului si suporteri. Cu aceasta ocazie, toti suporterii vor putea afla ultimele informatii legate de echipa si stadion, dar vor lămuri si alte aspecte legate de organizarea pentru retur. CEL MAI IMPORTANT ASPECT, INSA, ESTE LEGAT DE DONAREA UNEI SUME DE BANI PENTRU COPIII NEVOIASI, SUPORTERII URMAND A SE DEPLASA IN AJUN DE CRACIUN, LA UN CUNOSCUT CAMIN, LA VALEA SCREZII. Sperăm, cu această ocazie, să avem o prezenţă ridicată la aceasta ultima sedinta, dar si parte de oamenii păsători care să doneze sume cât mai consistente.

Niciun comentariu: