marți, 11 ianuarie 2011

Nume noi în cantonamentul Petrolului


Asa cum a promis la reunirea lotului, Vivi Rachita a avut jucatori noi la dispozitie inca de la antrenamentul de astazi, cel de-al doilea din 2011. In aceasta dimineata, la Ploiesti a ajuns fotbalistul sarb Zoran Liubinkovic, un jucator care poate evolua ca fundas central sau fundas dreapta. Nascut la Subotica, pe 4.07.1982, Liubinkovic (1.83 m, 78 kg) a evoluat ultima data pentru prim-divizionara sarba FK Indjija, bifand opt partide si un gol marcat in sezonul de toamna. In cariera sa, Liubinkovic a mai trecut pe la Spartak Subotica, RFC Antwerp, FK Zemun, Spartak Subotica, Mladost Apatin, FC Smeredevo si Radnicki Nis.
Un alt jucator care s-a prezentat la antrenamentul de astazi este Adrian Tancu. In varsta de 21 de ani, Tancu evolueaza ca fundas central/fundas stanga si provine de la o alta divizionara secunda, Juventus Bucuresti, acolo unde, in prima parte a campionatului, a evoluat in 9 partide, in toate ca titular. Tot la sedinta de pregatire din aceasta dimineata a mai ajuns si un jucator in varsta de 16 ani, Catalin Moldovan, acesta facandu-si junioratul, pana acum, la o echipa din Serbia.
Toti cei trei fotbalisti vor fi urmariti de Vivi Rachita in perioada urmatoare, totodata fiind asteptati sa ajunga la Ploiesti inca trei jucatori: Cosmin Garleanu (21 ani, Otelul Galati), atacantul sarb Pievic (19 ani) si portarul sarb Campar (23 ani, 1.93 m).

Sursa: FCPETROLUL.RO

Niciun comentariu: