sâmbătă, 9 aprilie 2011

Mâine, Petrolul Ploieşti - Alro Slatina

Mâine, de la ora 12, Petrolul Ploieşti întâlneşte pe Alro Slatina, în ultimul meci al etapei cu numărul 21. "Găzarii" pot trece pe prima poziţie în cazul unei victorii la două goluri diferenţă.
Ocupanta locului 5, Alro Slatina, a învins în tur cu 2 la 1, pentru formaţia trimisă atunci de Papură au înscris Precup şi Bârsan, iar pentru petrolişti, Budescu.

Tehnicianul Petrolului, Valeriu Răchită, are şi câteva probleme de efectiv, având nu mai puţin de 3 jucători de bază suspendaţi: Cristi Vlad, Pompiliu Stoica şi Victoraş Cataramă. În schimb, în cursul acestei săptămâni, galben-albaştrii au reuşit să-l înregimenteze pe ugandezul Eugene Sepuya, atacantul semnând un contract până în vară, cu opţiune de prelungire în cazul în care acesta va da randamentul dorit. De asemenea, în lotul petroliştilor îşi face apariţia şi portarul venit sub formă de împrumut de la Oţelul Galaţi, Marko Campar.

Să sperăm că stafful tehnic al Petrolului va trimite în teren cea mai bună formaţie disponibilă, iar la sfârşitul partidei să ne bucurăm pentru cele trei puncte câştigate.

Petrolul nu a pierdut niciun punct acasă, având 8 victorii din tot atâtea meciuri.

Partida de mâine se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind vândute încă de miercuri. Această confruntare va fi condusă la centru de Dragoş Istrate din Bucureşti, ajutat la cele două tuşe de Daniel Hulubei şi Ovidiu Artene, ambii din Vaslui. Aşadar, Petrolul Ploieşti - Alro Slatina va începe de la ora 12:00 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport.

Niciun comentariu: